חבילת גבינה שמנונית מאוד יקרה נגעה בטעות בקציצות בשריות. הקציצות היו קרות. האם אפשר להציל את הגבינה?
חבילת גבינה שמנונית מאוד יקרה נגעה בטעות בקציצות בשריות. הקציצות היו קרות. האם אפשר להציל את הגבינה?
במקרה של גבינה צהובה או שמנונית שנגעה במאכל בשרי קר, יש להסיר את החלק שבו נגע הבשר ולשפשף היטב בשטיפה. וכן יש לעשות במאכל הבשרי באופן שיהיה ברור שלא נשאר משמנונית הבשר או החלב. ובכך אפשר לאוכלם.
אתר האינטרנט "דעת – יהדות באור החסידות והקבלה" מרכז מאגר תוכן עצום של נושאים שונים: חינוך, זוגיות, שלום בית, משמעות החיים , מודעות עצמית, מעגל השנה ועוד.. התוכן שבאתר מרוכז ברובו משיעורי הרב יצחק ערד – ראש ישיבת דעת וראש מכון דעת ותבונה – לימודי אימון וטיפול יהודי. מרכז דעת נותן שרות של יעוץ הלכתי, השקפתי ומשפחתי, על פי התורה והחסידות, לרבני ודייני קהילות ולאנשים פרטיים בארץ ובתפוצות. התשובות נענות על ידי צוות המשיבים של מרכז דעת. חלק מהתשובות מתפרסמות באתר זו במדור שאלות ותשובות.