האם צריכים לעשות 2 משטחי חיתוך לפירות וירקות בשביל בשרי ובשביל חלבי, או שאפשר להסתפק באחד?
תשובה
משטח המיועד לחיתוך ירקות ופירות בלבד, ניתן להשתמש בו גם לצורך חיתוך מאכלים הנאכלים עם חלב וגם עם בשר, ובתנאי ששומרים עליו בגדר פרווה. ובתנאי שהחיתוך נעשה בסכין פרווה.
אך אם חותכים עליו דברים חריפים, כגון: שום בצל צנון לימון חזרת דג מלוח וכד' יש להיזהר לחתוכם תמיד בסכין פרווה בלבד. (וראה ס' הכשרות עמ' סג)
מקורות
אנו משתמשים בקובצי Cookie כדי לשפר את חווית הגלישה שלך ולנתח את תנועת הגולשים באתר. האם את/ה מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookie?