שלום.
אני נוהגת לחתוך בצל בסכין פרווה. קרה שלא הייתי בטוחה אם חתכתי עם סכין פרווה בצל לקציצות בשר, ויתכן שחתכתי עם סכין חלבית בת יומה, מה דין התבשיל?( הסכינים דומות בצבע עם סימן על החלבית)
השאלה היא בשל חוסר הוודאות בסכין בה השתמשתי
שלום.
אני נוהגת לחתוך בצל בסכין פרווה. קרה שלא הייתי בטוחה אם חתכתי עם סכין פרווה בצל לקציצות בשר, ויתכן שחתכתי עם סכין חלבית בת יומה, מה דין התבשיל?( הסכינים דומות בצבע עם סימן על החלבית)
השאלה היא בשל חוסר הוודאות בסכין בה השתמשתי
אנו משתמשים בקובצי Cookie כדי לשפר את חווית הגלישה שלך ולנתח את תנועת הגולשים באתר. האם את/ה מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookie?