האם צריך לסמן סבון בשביל כלים בשריים וסבון בשביל כלים חלביים?
תשובה
אף אם משתמש בסבון שהוא סגור, חובה לייחד מערכת כלי ניקוי נפרדת לבשרי ולחלבי, ואפילו משתמשים בהם כשהם סגורים. והטעם לכך, מכיון שהוצאת חומר הניקוי מן המיכל נעשה בהטיית המיכל לעבר הסחבה בה משתמשים ולעיתים נוגעת פיית המאכל באותה סחב, ואם משתמשים באותו מיכל לכל סוגי הכלים, לא מן הנמנע שיתלכלך פי המיכל, ובפרט בדברים שומניים. (ס' הכשרות עמ' לז)
מקורות
אנו משתמשים בקובצי Cookie כדי לשפר את חווית הגלישה שלך ולנתח את תנועת הגולשים באתר. האם את/ה מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookie?