בריבת תות בכשרות מהודרת בחו"ל, אך לא לנדא או בד"ץ עדה חרדית, האם אפשר לטחון טחינה נוספת עד שיהיה ניתן לאוכלה?
האם זה על אותו משקל של תותים קפואים שטוחנים?
בריבת תות בכשרות מהודרת בחו"ל, אך לא לנדא או בד"ץ עדה חרדית, האם אפשר לטחון טחינה נוספת עד שיהיה ניתן לאוכלה?
האם זה על אותו משקל של תותים קפואים שטוחנים?
שו״ע סי׳ ק׳, סי׳ צ״ט ס״ה וט״ז שם סק״ז, מדריך הכשרות בד״ץ ירושלים תשע״ח, בדיקת המזון כהלכה של הרב וייא פרק ז׳ ז׳ ופרק ח׳ ג׳.
אנו משתמשים בקובצי Cookie כדי לשפר את חווית הגלישה שלך ולנתח את תנועת הגולשים באתר. האם את/ה מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookie?