מי שחימם בתנור מאכל חלבי ונשפך לו נוזל חלבי רותח על אחת מחישוקי הגומיות שישנם מסביב לדפנות התנור, האם ניתן להכשיר את התנור כרגילותו (על ידי נקיונו וחימומו לזמן מסויים) בכדי להשתמש בו לחימום מאכלים פרווה?
מי שחימם בתנור מאכל חלבי ונשפך לו נוזל חלבי רותח על אחת מחישוקי הגומיות שישנם מסביב לדפנות התנור, האם ניתן להכשיר את התנור כרגילותו (על ידי נקיונו וחימומו לזמן מסויים) בכדי להשתמש בו לחימום מאכלים פרווה?
אנו משתמשים בקובצי Cookie כדי לשפר את חווית הגלישה שלך ולנתח את תנועת הגולשים באתר. האם את/ה מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookie?