האם יש מקום מסויים שצריכים לקבוע לארון הלחם או שהוא יכול להיות בכל מקום בבית? היה איזה שיעור שאמרו שם שאי אפשר לשים בכל מקום, ורציתי לברר מהו באמת הדין?
תשובה
אין לקבוע את מקום איחסון הלחם במדף או במגירה שתחת לכיירים, והוא מחשש לגלישה או נפילת מזון אל מקומו של הלחם. וכמו כן יש להמנע מלהניח לחם או מוצרי מאפה אחרים מעל לכיירים או לתנור מחשש שהאדים השונים העולים מעלה ייהפכו אותם לחלביים או לבשריים. (עפ"י שו"ע יו"ד צב, ח)
מקורות
אנו משתמשים בקובצי Cookie כדי לשפר את חווית הגלישה שלך ולנתח את תנועת הגולשים באתר. האם את/ה מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookie?